Az oldalamon a bogaraim és a bogárgyűjteményem látható. Illetve most már a békáim és néhány fotóm is helyet kapott itt. És persze  az Irina ékszerei. Ezeket érdemes megnézni!Bogár 1939-ből egy nemet háromdarabos sorból

Kb. 15 éve gyűjtöm a játék bogarakat és más VW bogárral kapcsolatos dolgokat, pl. bélyegeket. A békás dolgok sem annyira újak. A porcelán béka gyűjtés egy herendivel kezdődött valamikor 93-94-ben, de már elötte is volt néhány értéktelenebb békácskám. A legelső bogaramat, egy piros superfast matchboxot valamikor a hetvenes évek elején kaptam. Azóta erősen gyarapodott a gyűjtemény.

Ha akarsz és tudsz segíteni a gyűjteményem gyarapításában, az email címemre, vagy a vendégkönyvbe üzenhetsz. Csere, eladás és minden más megoldás érdekel.

Szép lassacskán kicseréltem a képeket nagyobbakra. A legrégibb képeket a Bohóccal készítettük. Köszönet neki érte. Aztán egy webkamerával csináltam hasonlókat. A mai fotógépekkel viszont már egész jó képeket lehet csinálni.

Addig itt lehet megcsodálni a gyűjteményem darabjairól készült képeket

Jelenleg a bogarak csökkenőben vannak, mert kell a hely, meg a pénz a békákra és a fotózásra. Vagyis a legtöbb bogaram eladó. Ha valamilyen bogaras dolog vagy játékbogár érdekel, azonnal keress meg!

  Szigeti Miklós (GMY-830) GMY-830 még nincs teljesen kész    

1998.12.04. óta bogaras és nem bogaras látogatta az oldalam.

Utolsó módosítás:2007.09.10. Ne felejtsetek üzenni a vendégkönyvbe !

A régi bogaras levelező lista helyett látogass az igen aktiv bogárhátúponthu-ra vagy nézd meg a Bársony István Fotó Klub oldalát!